¿Quieres recoger tus pedidos en tu tienda favorita?

Val Escolar

Has rebut els vals escolars emesos per la Generalitat de Catalunya per a la compra de material escolar? Enhorabona! Estàs al lloc adequat! Les botigues Drim s'han adherit a la campanya amb l'objectiu d'oferir-te un ampli ventall de productes per a la tornada a l'escola, al millor preu! Troba la teva botiga més propera aquí.

Quins productes educatius puc comprar a Drim utilitzant el val escolar?

A Drim hi trobaràs molts articles educatius i amb estil, de diferents categories, per començar l'escola amb bon peu. Consulta a continuació les categories de productes a les que pots utilitzar els vals:

Com funciona la campanya? Què ha de fer cada usuari?

Cada alumne que el curs 2024-25 estigui cursant entre 1r i 6è de primària a una escola pública o concertada, o entre 1er i 4rt d'ESO o cicles formatius de grau mitjà, rebrà a casa dos vals per valor de 60 euros (30 euros cadascun) per gastar en material escolar i educatiu. Aquest val s'haurà d'ensenyar al personal de la botiga, en paper o a través del dispositiu mòbil, qui en comprovarà la validesa. Recordeu que són vals personals i intransferibles! Cada val podrà ser utilitzat només una vegada. Si l'import de la compra supera els 30 euros, el client haurà d'abonar la diferència. Si és inferior, l'establiment no retornarà la diferència.

Consulta més informació aquí.

Recorda que per poder utilitzar els vals, tots els articles han d'estar inclosos en les categories esmentades. Si vols comprar articles d'altres categories, ho hauràs de fer en una compra a part.